Munkánk során minden esetben a tökéletes használati és esztétikai élményre helyezzük a hangsúlyt. Nemcsak saját műtővel rendelkezünk, de az állandó szájsebész szakorvos mellett fogtechnikus kollégáinkkal is a helyszínen konzultálhat.

Foghiány pótlása beültetéssel

Ügyfelünk a bal oldali fölső kettes metszőfoga elvesztésének pótlására érkezett.

A pótolt tag mind formájában, mind árnyalatában tökéletesen illeszkedik a fogsorba. Páciensünk teljes funkcionalitásról és kényelmes használatról számolt be.

Fogszabályozás fogeltávolítással és fogpótlással

Ügyfelünk egymásra nőtt, folyamatos tisztítási, esztétikai és funkcionális problémákat okozó fogak kezelésére érkezett. A fogszabályozás mellett szükség volt a ránőtt fog eltávolítására is.

A műtétet, a fogszabályzást és a fogpótlást követően a pótolt tag nemcsak megszólalásig hasonlít az eredetire, de esztétikailag és rágáskor is tökéletes élményt nyújt.

Több fog pótlása beültetéssel

Ügyfelünk a jobb oldali felső őrlőfogainak teljes hiánya miatt érkezett. A konzultáció során két teherhordó implantátum beültetését javasoltuk.

A műtét fájdalmmentes volt. Az elkészült rágófogak tökéletesen funkcionálnak, és helyszíni fogtechnikus kollégáink segítségével teljesen élethűek mind formában, mind színben.

Vi ser fram emot att välkomna Er och tacka Er personligen ert förtroende

Förutom att försäkra fullkomlig teknisk utrustning och professionella bakgrund, det är också viktigt för oss att skapa en trevlig atmosfär med hemtrevligt väntrum och vänlig, hjälpsam personal.

Ingen väntar på behandlingar

Vi mottar våra patienter efter att boka tid hos oss, vilket förkortar de långa och ofta frustrerande väntetider.

Boka en tid

Om du vill boka ett möte klicka här!
ZSUZSANNA Bóné

boka nu
boka nu