Az orvos

Végzettségek, képesítések

 • Universität Bern, Klinik für Oralchirurgie und Stomatologie
  Master Course in Regenerative and Esthetic Periodontal Therapy
  Master Course in Esthetic Implant Dentistry
  Master Course in GBR and Sinus Grafting Procedures
 • Semmelweis Orvostudomány Egyetem, Fogorvostudomány kar
 • Dento-alveoláris szájsebész szakorvos
 • Fog- és szájbetegségek szakorvosa
 • Fogorvos

Aktív fogorvosi működési engedélyem van Norvégiában is.

Magánemberként és fogszakorvosként is tapasztalom, hogy az emberek többsége retteg a fogászattól. Ez főleg abból adódik, hogy a legtöbben csak akkor fordulnak szakemberhez, ha már komoly a baj. A gondos szájápolás mellett, ha legalább félévente meglátogatnánk fogorvosunkat, a legtöbb probléma megelőzhető vagy idejében orvosolható volna.

Rendelőnket a legkorszerűbb technológiákkal és anyagokkal szereltük fel, így a legtöbb szájsebészeti beavatkozás könnyűszerrel elvégezhető. Azonban nemcsak a teljes technikai felszereltség és a szakmai háttér biztosítása volt számunkra fontos szempont, hanem a kellemes atmoszféra megteremtése is. Előzetes időpont egyeztetés után fogadjuk pácienseinket, ezzel is lerövidítve a sokszor hosszadalmas és kellemetlen várakozási időt.

Az orvoslás a szaktudáson kívül a bizalmon alapszik. A kezelések előtt és alatt folyamatosan konzultálunk betegeinkkel, akik így nemcsak értesülnek, de meg is értik a sokszor „hókuszpókusznak” tűnő diagnózist, mi pedig visszajelzést kapunk a páciens állapotáról és elvárásairól. Nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikumra is, az implantáció és csontbeültetés a legkorszerűbb anyagokkal történik. A fogpótlások terén a legjobb szakemberek segítik munkánkat, akik művészi aprólékossággal ügyelnek a funkcionális megoldás mellett a lehető legtermészetesebb megvalósításra.

Szolgáltatásainkról a honlapon bővebben is olvashat. Reméljük hamarosan megtisztel bennünket bizalmával és személyesen köszönthetjük.

Dr. Németh Bálint